<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221530" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задава се про...

България с равенство срещу 113-ия в света

25 Март 2024
0 810

България с равенство срещу 113-ия в света. Представителният отбор на България завърши турнето си в Азербайджан с равенство – 1:1, с домакина на първото издание на FIFA Series. На републиканския стадион „Тофик Бахрамов“ двата отбора не успяха да се победят. И двата гола в Баку паднаха през второто полувреме, предаде Gong.bg.

Първо в 58-ата минута „лъвовете“ откриха резултата след хитро изпълнение на ъглов удар. В самия край домакините направиха добро нападение отдясно и с центриране към Муса Гурбанлъ стигнаха до изравнителния гол в срещата.

Селекцията на Азербайджан игра по-дейно в този двубой, ала домакините не успяха да материализират предимството си с повече голове, докато нашите футболисти разчитаха на скоростни контранападения и здрава игра в отбрана. При 1:0 за българите капитанът Кирил Десподов изпусна изключително ключова ситуация, чрез която можеше да удвои актива ни.

България с равенство срещу 113-ия в света
Снимка: БТА

Така България продължава да няма загуба от този съперник в исторически план. До момента имаме два равни и три победи срещу Азербайджан. Илиан Илиев продължава да бъде без поражение начело на „трикольорите“, след като ги пое към края на 2023-а година.

Преди три дни водените от Илиан Илиев футболисти победиха тима на Танзания с 1:0.

Следващият път, когато националният отбор на България ще се събере, ще бъде през месец юни. Тогава нашите футболисти ще изиграят други две контроли – срещу Румъния и Словения. И двата ни съперника са бъдещи участници на UEFA EURO 2024.

Десподов струва колкото целия национален отбор на Танзания

България с равенство срещу 113-ия в света

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    26 Март 2024

    Като цяло пък можехте да сложите кадри от мачът с азерите, а не от предишния . Все пак това е нашият национален отбор мачът се даваше по бнт 3.

Реакции