<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221605" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Конспирациит...

Анхел Ди Мария получи страховити заплахи за живота си

26 Март 2024
0 191

Анхел Ди Мария получи страховити заплахи за живота си, съобщи Reuters, позовавайки се на местни медии. Заплащителното съобщение е “доставено” пред семейния дом на аржентинеца в покрайнините на Росарио рано в понеделник сутрин.

Градът, където е роден и Лионел Меси се слави с наркотици и насилие.

Лео Меси се размина с тежка контузия (видео)

Заплахите идват седмица след като Ди Мария, който в момента играе за португалския шампион Бенфика, заяви, че би искал да приключи кариерата си в клуба от детството си – Росарио Сентрал.

Анхел Ди Мария получи страховити заплахи за живота си

Местни медии пишат, че кола е оставила знак пред затворения квартал, в който 36-годишния футболист живее, адресирана до семейство Ди Мария. На него било изписано, че дори губернаторът на провинцията Максимилиано Пуларо не може да гарантира тяхната безопасност, ако той се върне в града.

„Кажете на сина си Анхел да не се връща в Росарио, защото ще убием член на семейството. Дори Пуларо няма да ви спаси. Ние не оставяме хартиени бележки. Оставяме куршуми и мъртви хора след себе си“. Това бил текстът към съобщението, разкриха източници от полицията.

Росарио е потенциален изход към други страни. Това е и призината да е дом на много наркотрафиканти. Аржентинското правителство заяви през миналата седмица, че ще изпрати законопроект до Конгреса. Той ще позволи на въоръжените сили да се намесват в операции за вътрешна сигурност за борба с трафика на наркотици и престъпността в Росарио.

Анхел Ди Мария получи страховити заплахи за живота си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции