<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221814" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Анхел Ди Мари...

Покриват футболист на Лудогорец, системно малтретирал и заплашвал жени (видео)

28 Март 2024
0 1730

Покриват футболист на Лудогорец, системно малтретирал и заплашвал жени. Оливие Вердон дори е арестуван за побой над приятелката си през 2019 година.

Участнички в “Ергенът” крият, че са сестри (видео)

Последният случай е от 2021 г. За него разбираме от бившата му приятелка Ема Зуг, която разказва за случилото се в Youtube видео. Тя твърди, че Вердон я пребил и дори ѝ отправил смъртни заплахи. Оливие, който е родом от западноафриканската държава Бенин, и Ема са имали връзка по-малко от два месеца – от септември до ноември 2020 г.

24-годишната жена твърди, че е била брутално пребита от футболиста в нощта на 14 срещу 15 ноември 2020 г., а побоят е станал в Разград. Според адвоката на жената, 28-годишният футболист поискал от Ема да отключи телефона си, но тя отказала. Той се ядосал, започнал да я души, дърпал я за косата и след това я пребил. Кадри в Instagram профила на момичето я показват окървавена в болница, а на заден фон се вижда част от надпис на български – “Отделение”.

Покриват футболист на Лудогорец, системно малтретирал и заплашвал жени (видео)
снимка: iStock

В разказа си Ема твърди, че е скочила от прозореца, за да избяга от насилника си. “Преди 1 година и 3 месеца бившият ми партньор ми изневери. След това разкритие прекратих връзката ни, което го ядоса. Държеше ме като заложник и ме заплашваше със смърт до момента, в който искаше да ме изгори жива. Никога няма да забравя тази нощ. В нощта на 14 срещу 15 ноември 2020 г. реших да се хвърля през прозореца, за да избягам от насилника си”, пише тя.

Спекулации с участничка в “Ергенът”

След инцидента младата жена преминала през множество операции, рехабилитации и дори настаняване в психиатричен център. В жалбата на Зуг се посочва още, че футболистът я заплашил, че никога повече няма да види семейството си и че има “познати, които могат да организират изчезването ѝ и да прикрият убийството ѝ”.

Това всъщност не е първият случай, в който Вердон е обвинен в насилие. През август 2019 г. испанската полиция го арестува след бурен скандал в хотел във Витория, в който хванал за косата тогавашната си приятелка.

Името на футболиста стана често споменавано в последните седмици заради спекулации с една от участничките в риалити предаването “Ергенът” – Габриела. В един от епизодите друга участничка заяви, че Габриела има приятел и посочи име, което беше цензурирано. След проверка на новооткрития салон за красота на двете сестри обаче става ясно, че именно Оливие Вердон е собственикът. В Търговския регистър името му присъства, а появата му на откриването на салона става ясна от публикувани кадри в Instagram профила им. Така твърденията на Габриела, че не се познават, стават неверни.

Покриват футболист на Лудогорец, системно малтретирал и заплашвал жени (видео)
снимка: Instagram/@o.g.beautybar

Драмите в личния живот обаче не влияят на бранителя на терена. Роденият в Бенин футболист е на второ място по точни подавания в третия по сила турнир на УЕФА – Лига на конференциите. Той е дал точно 467 точни паса и е записал пълни 90 минути в 8 мача за Лудогорец.

Коментарът на “Господарите”

В България темата за домашно насилие е изключително деликатна, защото битката ни с този проблем е огромна. Цялото ни общество е настръхнало след стотиците случаи на пребити и малтретирани жени. Потулването на подобен случай с футболист на Лудогорец е меко казано скандално. Искаме отборът да вземе отношение по случая и да предприеме конкретни мерки. Ние от “Господарите” не подкрепяме насилието, не затваряме очите си и не забравяме! Напротив, борим се с това! #НеНаНасилието Лудогорец, очакваме вашите действия!

Видео: Youtube/ Oh My Goal France

Покриват футболист на Лудогорец, системно малтретирал и заплашвал жени (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpoool

    28 Март 2024

    Как господарите се борят с насилието аз не виждам действия от страна на господарите. В европейските класни отбори ще го изхвърлят на секундата , нямаше да го купят изобщо не знам да ли за този беше или иимаше и друг с криминални прояви който взеха. Интер бяха готови да изхвърлят на секундата Ачерби ако не го бяха оправдали. Други играчи биват изхвърляни и впоследствие продавани. Само в бг си гги търпим

Реакции