<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221908" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Отказа се о...

В Добрич излизат на протест, след като психичноболен уби 56-годишен мъж (видео)

29 Март 2024
0 133

20 дни, след като психичноболен намушка смъртоносно 56-годишен мъж в парк в Добрич, местни жители излизат на протест. Те настояват за превенция, за да не се стига повече до подобни престъпления. Шествието на гражданите ще се проведе в събота от 11.30 ч., информира NOVA. Извършителят е все още в ареста.

Настояваме да получим отговори от всички институции. Изпратихме отворено писмо. Искаме да се изготви план за сигурност, да отбележим опасните места в града, да се увеличи бюджета на Добрич за охрана.”, заяви организаторът на шествието Венцислав Великов.

Психично болният от Добрич е бил задържан и пуснат за друго нападение преди да убие мъж с нож

В Добрич излизат на протест, след като психичноболен уби 56-годишен мъж (видео)
Колаж / Стоп кадри: NOVA

Задържаният за убийството в Добрич употребявал синтетична дрога от 14-годишен.

В рамките на 2 седмици се случиха 2 опита за убийство. Сигурността е на много ниско ниво. Трябва всички граждани да излезем и да натиснем институциите.”, поясни Драгомир Йорданов.

Дъщерята на убития мъж Златина Борисова поясни, че все още няма никаква информация по случая.

Недоволството и притесненията на местните жители са абсолютно основателни. Ако отговорните институции си бяха свършили работата и бяха хоспитализирали навреме този човек, то тогава нямаше да се стигне до такъв абсурден трагичен инцидент.

Надяваме се, че поне сега, органите на реда ще предприемат необходимите мерки, както за съдбата на извършителя, така и за сигурността на гражданите.

В Добрич излизат на протест, след като психичноболен уби 56-годишен мъж (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции