<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221913" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Аз съм цар Ка...

Мъж е в неизвестност от 18 дни – Отишъл до магазина и не се върнал (видео)

29 Март 2024
0 590

Мъж е в неизвестност от 18 дни – Отишъл до магазина и не се върнал. 47-годишният Иван Янков е от Стара Загора, но е изчезнал в района на село Вакарел. Близките му споделят пред bTV, че е отишъл там на гости при своя баща.

Последно е забелязан на 11 март, когато излязъл до магазина в селото, но така и не се върнал.

“Той има и братовчеди във Вакарел. Разбрах от тях, че просто е отишъл до магазина и не се е върнал. Не знам да има някакви здравословни проблеми, това е някаква мистерия за мен. Отишъл е при баща си, бил е там почти 2-3 месеца“, споделя дъщерята на Иван Милена Янкова.

Изчезналият мъж е висок около 180 см, със светла коса и сини очи. Близките му организират издирвателна акция в неделя съвместно с полиция и доброволци. Те ще се събират в 10:00 ч. в центъра на Вакарел. 

Мъж е в неизвестност от 18 дни &#8211; Отишъл до магазина и не се върнал (видео)

Община Русе е оставила игрището, на което почина малкият Венци, без защита от мълнии

Дъщеря му е подала сигнал в полицията в Ихтиман. Иван е обявен за общодържавно издирване. Извършени са обходи в и около селото, както и през жп линиите, където последно е бил забелязан, казват от РУ-Ихтиман. Оттам обаче не дават повече информация на близките на Иван Янков. 

„Подадох сигнал към колегите от всички офроуд групи за съдействие. Дано да се стекат много хора на помощ. Ние още утре заминаваме и ще го потърсим в Ихтиман и всички околности. Дай боже всичко да мине наред“, каза Иван Запрянов, зет на издирвания мъж.

Дъщерята на изчезналия мъж призовава всеки, който може да помогне за издриването на баща ѝ, да го направи!

Надяваме се Иван Янков да бъде открит невредим час по-скоро! Нека, ако някой го е виждал или има информация за него, да се свърже с тел. 112 или най-близкото РПУ!

Мъж е в неизвестност от 18 дни – Отишъл до магазина и не се върнал

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции