<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222134" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Страхотна но...

Кубрат Пулев след победата: Можеше да го нокаутирам (видео)

31 Март 2024
0 613

Кубрат Пулев след победата: Можеше да го нокаутирам. Това коментира Кобрата след като снощи срази украинския “Хълк” Игор Шевадзуцкий и грабна нтернационалната титла в тежка категория на WBA.

Двубоят премина през всички 12 рунда и се реши от съдиите. 

Кобрата срази украинския “Хълк” и грабна титлата (видео)

Кубрат Пулев след победата: Можеше да го нокаутирам (видео)
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ЛФ)

“Не беше лесен мач. Аз винаги съм критичен към себе си. Можеше да го изиграя по-добре, можеше да го нокаутирам”, самокритичен е Пулев.

Все пак той заяви, че е надиграл съперника си “по всички параграфи”.

“Не приемах размените, надиграх го отсякъде. Чисто технически го надиграх. Всеки един удар в тежка категория може да е решаващ. Благодарен съм на Господ, радвам се, че зарадвах всички българи в залата. Благодаря им за любовта, която дават към мен”, сподели Пулев.

Като цяло беше неудобен тип боксьор, който се вре много с глава. Въпрос на съдийска преценка е. Имаше всякакви удари. Това е професионалният бокс. Трябва да сме издръжливи”, коментира за съперника си той.

Кубрат Пулев след победата: Можеше да го нокаутирам (видео)
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ЛФ)

Победа за Тервел Пулев след кървава битка (видео)

Братята Тервел и Кубрат Пулеви са едни от главните отговорници за организацията на боксовата галавечер снощи. “Организационно се справихме, беше блестящо. Боксовото шоу беше на високо ниво”, коментира Пулев относно организацията в “Арена София”. Той отбеляза, че мачът се е излъчвал в много точки по света.

Септември – октомври би трябвало да направим мач за Световна титла. Чакаме Чар да се възстанови от контузията. Дано и аз нямам контузии. Надявам се да се случи този мач. С него може да е по-интересен мача. 

Кобрата не пропусна да вметне крилатата си фраза. “Винаги продължаваме напред. Ние, като българи, трябва да вярваме в себе си, да имаме повече любов. Да имаме по-голям дух”, заяви Пулев. 

Видео: NOVA

Кубрат Пулев след победата: Можеше да го нокаутирам

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции