<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222145" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия обмисл...

85-годишна баба диджей е сензация в Полша (видео)

31 Март 2024
0 358

85-годишна баба диджей е сензация в Полша, разказва Deutsche Welle. Вирджиния Шмит, известна още като DJ VIKA е най-възрастният DJ в страната. Въртенето на плочи е странично занимание, което ѝ помага да допълни пенсията си.

„Нищо не е невъзможно! Всичко е такова, каквото го направим. Това, че съм пенсионер не означава, че трябва да седя като мушкато на перваза и да правя обяд на внуците си. Аз дори не мога да готвя”, споделя с чувство за хумор тя.

Свещеник диджей разтърси църква с електронно парти (видео)

85-годишна баба диджей е сензация в Полша (видео)

Вирджиния става диджей след като се пенсионира преди 20 години. Преди това е била учител по спеацилано образование. Сега обаче правенето на музика и партитата са нейният живот.

Част от нейната рутина е да се увери, че оборудването ѝ е готово за работа.

“Прослушвам всичко, защото има ситуации, в които диска засяда”, споделя Вика. Понякога дори сама поправя музикалното си оборудване.

Опечалени близки превърнаха погребение в рейв парти с диджей (видео)

Вирджиния дори участва в документален филм, в който основното послание е, че има по-добър начин да остарееш. “Да остарееш с музика е много по-забавно”, казва тя.

85-годишна баба диджей е сензация в Полша (видео)

“Музиката обхваща поколенията. Тя е начин да достигнеш до всеки. Това е уникално лекарство”, категорична е Вирджиния.

DJ VIKA има участия в цяла Европа – Лондон, Берлин, Париж. Тя е вдъхновение за много възрастни хора, които ходят по партитата ѝ. Диджейката споделя, че иска да запази завинаги независимостта си.

На пулта 85-годишната баба е в стихията си. Вика е пример, че когато става дума за добро парти, възрастта не е от значение.

Видео: NOVA

85-годишна баба диджей е сензация в Полша

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции