<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222159" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кубрат Пулев ...

Отлична игра за Григор Димитров на финала в Маями, но титлата отиде при Синер (видео)

31 Март 2024
0 1789

Отлична игра за Григор Димитров на финала в Маями, но титлата отиде при Синер. Първата ни ракета не успя да вдигне втори трофей от серията Мастърс, след като загуби финала в Маями от италианеца Яник Синер с 0:2 сета (3:6, 1:6) след 1 час и 13 минути игра.

Италианецът бе просто навсякъде по корта и връщаше всеки удар на Димитров.

Отлична игра за Григор Димитров на финала в Маями, но титлата отиде при Синер (видео)

Сет 1

Григор Димитров започна финалния двубой по великолепен начин, като не даде нито една точка на Синер в първите си два сервис гейма. Италианецът също се справи отлично в първия си сервис гейм, печелейки на 15. На втория сервис гейм на Синер обаче Григор успя да стигне до точка за пробив. Италианецът я отрази, а след това спечели подаването си за 2:2 гейма.

Още в следващия гейм Яник Синер успя да притисне Григор и да се добере до пробив. Италианецът поведе с 40:15 и си осигури две точки за пробив. От втория път шампионът от Australian Open успя да размине Гришо на мрежата и да поведе в резултата. Веднага след това Синер затвърди пробива със сервис гейм на 15, за да поведе с 4:2 гейма.

Страхотна новина за финала на Григор Димитров в Маями

Сет 2

Вторият сет започна с размяна на бързи сервис геймове. Синер откри резултата с гейм на 15, а Григор му отвърна със сервис гейм на нула. Последва нов гейм на нула, но този път в полза на италианеца. В четвъртия гейм дойде и повратен момент в сета: Синер успя да пробие Григор с единствената си точка за пробив, за да поведе с 3:1. След това италианецът затвърди пробива със сервис гейм на 30. В следващия гейм Яник Синер успя да стигне до нов пробив. Стигна се до равенство 30:30, а след това Синер стигна до брейкбол и го реализира за 5:1. 

1:6 ГЕЙМ, СЕТ И МАЧ ЗА ЯНИК СИНЕР

Италанецът показа защо е най-добрия тенисист в последните месеци и спечели на нула последния гейм в мача, като напълно заслужено триумфира като шампион.

Първата ни ракета се представи достойно, но Синер определено го превъзхождаше от началото на двубоя!

Видео: Х / Tennis TV

Отлична игра за Григор Димитров на финала в Маями, но титлата отиде при Синер

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Пенчев

    01 Април 2024

    Този, който е написал това заглавие гледал ли е мача? Разбира ли поне малко от тенис? Не заблуждавайте хората.

Покажи всички Скрий

Реакции