<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222198" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж изпрати п...

Над 20 души са били на разпит заради незаконни гонки във Велико Търново (видео)

01 Април 2024
0 106

Над 20 души са били на разпит заради незаконни гонки във Велико Търново. Разследване на NOVA показа, че в петък през нощта се организират незаконните надбягвания с коли на входа на града по пътя София – Варна.

Поредни гонки и дрифтове, този път по улиците на Велико Търново (видео)

„Проведе се специализирана полицейска операция. Целта беше установяване на нерегламентирани гонки. На място бяха установени два автомобила с водачите им, които непосредствено извършваха такива действия. Отделно още 20 други лица, които участват под различна форма в тези гонки, като наблюдатели и отцепки”, заяви полицейският служител Пенчо Христов.

По думите му всички лица са били заведени в районното управление и разпитани. Двамата шофьори, които са заловени по време на гонките, са задържани за срок от 24 часа и са им съставени актове.

Над 20 души са били на разпит заради незаконни гонки във Велико Търново (видео)
снимка: NOVA

Всички събрани материали ще бъдат изпратени към прокуратурата. Полицията призовава гражданите да подават сигнали, когато станат свидетели на такива деяния.

Коментарът на “Господарите”

Въпреки забраните, гонки и дрифтове винаги ще има по нашите пътища. Най-често в тях участват младежи със скъпи коли и чувство на безнаказаност, които искат да се покажат като мъже. 

Техните действия обаче застрашават живота на хората, тъй като се случват в населени места. В същото време заснемането и разпространяването на “постиженията” им в социалните мрежи ги прави още по-опасни, тъй като допълнително ги насърчава и окуражава други да им подражават.

Подавайте ни сигнали за всякакви нередности и злоупотреби на gospodari.com.

Над 20 души са били на разпит заради незаконни гонки във Велико Търново (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции