<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222560" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Благодаря, ...

Шофьор избяга, след като блъсна и уби жена край София

04 Април 2024
0 2367

Шофьор избяга, след като блъсна и уби жена край София. DarikNews съобщи, че на 3 април вечерта е получен сигнал за жена, лежаща на пътното платно на второкласен път 2-37.

Полиция и екип на “Спешна помощ” са пристигнали на посоченото място, където е констатирана смъртта на жената.

Шофьор избяга, след като блъсна и уби жена край София
Снимка: iStock

Установено е, че тя е била блъсната от водач, който напуснал мястото на инцидента. 

Органите на реда задържали шофьора, след като открили колата пред дома му. Пробите му за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. Предстои изясняване на случая!

Коментарът на “Господарите”

Заради безотговорността на този “шофьор”, една жена няма да се прибере повече никога при семейството си! На всичкото отгоре е имал и наглостта да избяга, след като отнема невинен живот!

Гневни сме, когато научаваме за подобни случаи! Гневни сме, защото убийците на пътя се разминават с леки или никакви присъди, а близките на жертвите скърбят вечно!

Настояваме този убиец да понесе най-строгото наказание за действията си! Това няма да върне човешкия живот, но поне ще покаже, че институциите не стоят безучастно!

Съболезнования на близките на загиналата!

Пуснаха на свобода шофьора, блъснал и убил Ани и Явор на столичния бул. „Сливница”

Пуснаха от ареста шофьора, прегазил пиян 15-годишния Филип на пешеходна пътека

Пиян шофьор без книжка блъсна и уби моторист

Шофьор избяга, след като блъсна и уби жена край София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    04 Април 2024

    Реално не можете да съдите шофьорът, защото има не малко неадекватни пресичащи които изобщо не се оглеждат като пресичат . Не винаги грешката е у шофьора! А това избирателно да си пишете коментари е смешно или под всички статии или под никоя!

Реакции