<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222868" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Преди Вечнот...

Ракета нарани дете на футболната среща между Левски и ЦСКА (видео)

07 Април 2024
0 541

Ракета нарани дете на футболната среща между Левски и ЦСКА. Малко след началото на срещата на националния стадион “Васил Левски” детето е слязло на пистата със своя пълнолетен придружител, за да му бъде оказана лекарска помощ, информира bTV.

Според свидетели на случката момчето е пострадало от изстреляна ракета към трибуните. За щастие то е добре. След като му е оказана лекарска помощ от дежурния на стадиона екип, то се е върнало на мястото си в сектор “А”.

Именно срещу такива инциденти призоваха от ръководствата на двата отбора часове преди мача.

Ракета нарани дете на футболната среща между Левски и ЦСКА (видео)

Преди Вечното дерби: Откриха ракети и мощни взривни устройства на стадиона (видео)

Това не е единичен случай. По време на предишната среща отново имаше “престрелка” с ракети между агитките.

Преди началото на мача от столичната полиция показаха, че са намерили солидно количество пиротехнически средства, скрити в района на стадиона.

Малко след първото попадение в мача фенските фракции на Левски и ЦСКА от секторите А и Г се обстрелваха със сигнални ракети. Наложи се и полиция да влезе в сектор А. Фенове на “сините” се опитаха да пробият и да навлязат на пистата на стадиона, предаде NOVA. Привърженици на “сините” реагираха остро, след като ракети полетяха към сектора им. Също и към ложата на Националния стадион, а стюарди се сбиха със запалянковци.

Ракета нарани дете на футболната среща между Левски и ЦСКА (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции