<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222873" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ракета наран...

ЦСКА спечели с 2:0 дербито срещу Левски (видео)

07 Април 2024
0 489

ЦСКА спечели с 2:0 дербито срещу Левски от 28-ия кръг на родната efbet Лига. „Червените“ се оказаха по-смелият отбор в мача. След две лоши неточности в защитата на „сините“ стигнаха до чистия успех пред повече от 30 хиляди души на „Васил Левски“, информира Gong.bg.

Големите герои за ЦСКА бяха Тобиас Хайнц и Фернандо Каранга, след като и двата им гола дойдоха през вторите 45 минути игра в столичното дерби. Тревожен факт за символичните домакини беше, че в хода на целия мач те отправиха едва четири удара към вратата, пазена от Густаво Бусато, но нито един от тях не беше в очертанията ѝ. Същевременно “червените” завършиха дуела с 14 удара, 8 от тях точни.

Срещата беше белязана от френетична атмосфера по трибуните, където обаче се разразиха и доста грозни сцени. Фенове на двата отбора почти не спряха да се обстрелват с ракети, като дори дете от Сектор „А“ пострада и беше отведено от стадиона с линейка. По-късно пък фенове от Сектор “Б” на Левски се насочиха към Сектор “А”, след което се случи доста сериозен бой между привърженици на “сините”. След кратко време ситуацията се успокои.

Ракета нарани дете на футболната среща между Левски и ЦСКА (видео)

ЦСКА спечели с 2:0 дербито срещу Левски (видео)
Снимка: стопкадър/видео

Левски вече е в серия от две поредни загуби в шампионата.

Преди броени дни “сините” паднаха с унизителното 1:5 от шампиона Лудогорец в Разград. ЦСКА е с актив от 60 точки и заема вече второто място, на две пред третия Черно море. Варненци обаче имат мач пасив, който трябва да се изиграе в понеделник. Левски остана четвърти и е с 51 пункта, на една пред петия Локомотив Пловдив.

Двадесетина минути преди края на редовното време се разразиха големи безредици в Сектор “А”. Фенове на Левски тръгнаха да нахлуват на пистата и успяха, след което се наложи намеса от полицията и охранителната фирма. Полицията реагира със спрей към агресивните привърженици и след кратко време обстановката се успокои.

ЦСКА спечели с 2:0 дербито срещу Левски (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции