<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222942" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Олимпийска к...

Карлос Насар обеща рекорди и на Олимпиадата в Париж (видео)

08 Април 2024
0 275

Карлос Насар обеща рекорди и на Олимпиадата в Париж. Българският щангист вече е насочил всичките си усилия към Летните олимпийски игри.

Шампионът се завърна от Тайланд след поредния си триумф – титлата от Световната купа в Пукет. С 396 килограма Карлос Насар грабна трофея и изравни световния рекорд в двубоя. 

Карлос Насар отново смачка конкуренцията

„Чувствам се страхотно. Наистина това беше един голям показател за предстоящите Олимпийски игри. Може да очакваме същите постижения и там. Чувствам се невероятно, сподели спортистът.

Той изрази съжаление, че не е успял да подобри световния рекорд, като подчерта трудностите, през които е преминал, за да грабне трофея.

Но въпреки това световният рекорд не е тежест, която представлява трудност за мен и е абсолютно възможно да се направи и на Олимпиадата, дори и повече“, уверен е щангистът.

Карлос Насар грабна европейската титла по вдигане на тежести пред хиляди подкрепящи го в “Арена София” (видео)

Карлос Насар обеща рекорди и на Олимпиадата в Париж (видео)

„Сега според мен трябва да оставя малко изненада за публиката и за аудиторията, но наистина мисля да има още изненади и занапред“, сподели Насар.

Той сподели, че възнамерява да прекара 30-40 дни в Париж преди Олимпиадата. Но това още не е решено със сигурност.

Истината на Карлос Насар за рекордите, допинга и скандалите в „Шампионски игри“ (видео)

Относно промяната на ръководството в родната федерация по щанги Насар сподели, че не би оставил възможност това да му попречи да се подготви за Олимпиадата.

„Доста тежко го преживя Ариф Маджид с тези фалшиви статии, които бяха пуснати за него. Въпреки това, той остава мой приятел и гледаме да се сработим със следващото ръководство, тъй като нашия общ интерес е да правим спорт, заяви щантистът.

Карлос Насар не пропусна да изрази любовта си към спорта. “Това е нещото, което ми харесва, което ме поддържа и не толкова ме изморява, колкото ме мотивира“, сподели той.

Видео: Gong.bg

Карлос Насар обеща рекорди и на Олимпиадата в Париж

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции