<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=222970" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Увеличават д...

Пияни родители оставят децата си без надзор на плажа (видео)

08 Април 2024
0 1712

Това е едно от видеата, с които ви казваме никога да не постъпвате като участниците в него!
27-годишни родители на две деца употребяват алкохол докато са на плажа, заспиват и оставят децата си без надзор.

Двойката от щата Джорджия е на семейна ваканция във Флорида. Въпреки забраната за употреба на алкохол на плажовете във Флорида, родителите не просто употребяват, а прекаляват с него и заспиват. Съдейки по изгорялата им от силните слънчеви лъчи кожа, само можем да си представим колко часа са спали, докато не са събудени от служителите на реда.

Полицаите 8 пъти се опитват да събудят мъжа и жената, около които има детски играчки – нещото, което ги подтиква да попитат къде са децата им. Двойката се държи неадекватно, буйства и чак в края на видеото, когато и двамата са арестувани те питат за децата си.

В крайна сметка се оказва, че децата са намерени около басейн в близост и са добре. Родителите са арестувани и осъдени за родителска небрежност, употреба на алкохол на забранено от закона място, а бащата и за опит за бягане от полицията.

Призоваваме всички, които са на плаж с децата си да бъдат отговорни първо към тях и после към себе си. Нека плажните барове, изцепки и лоши решения останат за всички без деца, които спокойно да чупят собствените си глави.

Децата, които не виждаме във видеото все пак са добре, но с такива родители само можем да се надяваме в бъдеще да е така!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции