<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223088" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Предадоха на ...

Певицата Дебора: Не съм пила, не знам защо дрегерът показа този резултат (видео)

09 Април 2024
0 2469

Певицата Дебора: Не съм пила, не знам защо дрегерът показа този резултат. Фолк певицата катастрофира на столичния бул. „Черни връх“. При тестване тя е дала положителен резултат за алкохол.

Пияна попфолк певица катастрофира в София

„Аз направих катастрофата, не видях спрелия пред мен автомобил“, каза тя. Дебора твърди, че не знае защо дрегерът е показал такъв резултат. Според информацията от полицията инцидентът е станал по обяд. Певицата се е ударила с автомобила си в друга кола. Тя е задържана за 24 часа и ще ѝ бъде направен кръвен тест.

На излизане от столичната Окръжна болница, където Дебора беше тествана за алкохол в кръвта, певицата заяви, че когато станат ясни резултатите, медиите ще бъдат уведомени. Дебора ще бъде откарана в районното управление, а утре прокуратурата ще прецени дали да ѝ повдигне обвинение.

Певицата Дебора: Не съм пила, не знам защо дрегерът показа този резултат (видео)
снимка: bTV

Коментарът на “Господарите”

За съжаление, певицата Дебора не е непозната за медийното пространство. Нейното участие в Биг Брадър през 2017 година бе запомнено с проблемното ѝ държание именно заради прекомерната употреба на алкохол. Като това дори ѝ спечели прозвището “Мис Махмурлук”. За съжаление, 7 години по-късно Дебора не просто не си е взела поука от участието си, но и си позволява да шофира в нетрезво състояние. Недопустимо! Примерите на пияни известни личности зад волана станаха прекалено много! Срамота!

Дебора: Една година бях алкохоличка, за да се справя с пристъпите на страх (видео)

Излагацията на попфолк дивата Дебора в къщата на Биг брадър е пълна

Дебора губи образ и картина в къщата на каубойския Биг Брадър

Подпийналата Дебора и скандалната Луна се хванаха за гушите в каубойския Биг Брадър

Видео: bTV

Певицата Дебора: Не съм пила, не знам защо дрегерът показа този резултат (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции