<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223181" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първи сектор ...

И Левски иска мачовете срещу ЦСКА да са без гостуващи фенове (видео)

10 Април 2024
0 248

И Левски иска мачовете срещу ЦСКА да са без гостуващи фенове. Това заяви собственикът на клуба Наско Сираков по време на пресконференция. Според него това е начинът да се избегнат ексцесии.

Вечното дерби Левски-ЦСКА може да остане без гостуващи фенове

“Тези дербита трябва да се играят без гостуващи агитки. Това е единственият начин да се предпазим от последващ смъртен случай. Аз не се стремя да печеля одобрението на никого. Аз правя, това което смятам, че е добре за Левски. Нормално е да има фенове против мен. Не приемам обаче действия, които влияят на представянето на футболистите. Широката “синя” общност ще прецени”, заяви Сираков.

И Левски иска мачовете срещу ЦСКА да са без гостуващи фенове (видео)
Снимка: Христо Касабов/БТА (ПБ)

Какво се случва с дълга към НАП

Собственикът на “сините” не пропусна да сподели инфомация и относно задълженията на клуба към НАП. Той обяви, че главницата към приходната агенция вече е погасена. От Левски са превели 6 342 000 лева, за да спрат да текат лихви по дължимите суми към агенцията. На пресконференцията Сираков каза, че са били изплатени общо 13 милиона лева просрочени задължения към различни институции и доставчици.

“За последната една година Левски е платил по изпълнително дело, главница 6 342 000 лева. В момента за първи път от повече от 15 години Левски не дължи повече суми по главницата към НАП. Миналата година по това време течаха по 2500 лева на ден само лихви към приходната агенция“, поясни Сираков.

“Текущи задължения през тази една година са платени 4 004 000 и 2 500 000 милиона са платени към дистрибутори и доставчици. Общо близо 13 милиона лева”, допълни собственикът на тима. 

Относно задълженията към бившия собственик на “сините” Васил Божков, той обясни, че казусът е правен и предстои да бъде решен.

“Аз разчитам на думата на Васил Божков, че никога няма да си поиска тези задължения от клуба. Проблемът за Левски е, че тези задължения стоят в балансовата сметка”, поясни Сираков. 

Видео: Gong.bg

И Левски иска мачовете срещу ЦСКА да са без гостуващи фенове

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    10 Април 2024

    Направо за дерби мачовете само вип билети и така няма да има много публика за да има екцесии.

Реакции