<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223238" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ремонт на ули...

Задържаха таксиметровия шофьор, блъснал майка с дете в София – според жената го направил нарочно (видео)

11 Април 2024
0 4965

Задържаха таксиметровия шофьор, блъснал майка с дете в София – според жената го направил нарочно. От МВР потвърждават за NOVA, че извършителят е установен и задържан.

Шофьорът може да бъде наказан за 2 административни нарушения – за това, че не пропуска пресичащите пешеходци и за това, че след удара не спира, а бяга от мястото.

Такси бутна майка и детето ѝ в столицата, след което избяга (видео)

Вчера в социалните мрежи бяха разпространени кадри от столичния квартал „Толстой”, на които се вижда как шофьор на такси блъска майка и дете, а след това бяга от мястото на инцидента. Видеото беше споделяно многократно с цел да се установи самоличността на водача.

Потърпевшата майка разказва Румяна Георгиева за преживяния ужас. По нейни думи шофьорът нарочно блъснал нея и детето ѝ, тъй като преди удара изобщо не намалил скоростта, а след това дори дал газ, за да избяга. Жената споделя, че все още изпитва страх и не минава по улицата, на която се е случил инцидентът.

Задържаха таксиметровия шофьор, блъснал майка с дете в София &#8211; според жената го направил нарочно (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

„Детето е добре, но е много уплашено. Аз имам охлузвания и натъртвания”, коментира тя.

Георгиева обясни, че всичко се случило много бързо и не успяла нито да види лицето в таксиметровия автомобил, нито да запомни регистрационния му номер. Тя сподели, че се е уплашила да не загуби детето си. За щастие и двамата се разминават само с наранявания.

“Държах го за ръка и изведнъж го изпуснах. Паднахме на земята. Чувството да изгубиш детето си е нещо невероятно… В момента, в който се изправих и го чух как плаче, се успокоих, че е добре”, разказа за инцидента жената.

Коментарът на “Господарите”

За щатие майката и детето ѝ не са пострадали сериозно, но ако бяха? Действията на таксиметровия шофьор са нехуманни и недопустими! Какъв човек трябва да си, за да блъснеш други човешки същества и дори да не спреш да провериш дали са добре?!

Надяваме се водачът да си понесе последствията за безотговорното си шофиранe и нека да послужи за пример какво НЕ трябва да се прави в подобна ситуация! Случаят можеше да завърши много по-зле, но това ли трябва да стане, за да се проумеят грешките?

Задържаха таксиметровия шофьор, блъснал майка с дете в София – според жената го направил нарочно

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Dead

    11 Април 2024

    Това е ежедневие да се пазиш от определени шофьори на които не им пука за пешеходците.

Реакции