<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223255" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И Левски иска...

Левски се договори със Столична община за изплащането на дълга си (видео)

11 Април 2024
0 57

Левски се договори със Столична община за изплащането на дълга си. Днес столичният общински съвет (СОС) прие разсрочване на задълженията на футболния клуб към общината.

Дългът е на стойност малко над 2 милиона лева (главницата е 1 369 519,58 лева, а лихвите са 728 119,39 лева). Той е натрупан в периода 1 януари 2016 година – 31 декември 2020 година.

Общинските съветници преминаха към процедура на гласуване без изказвания. Предложението беше прието с 48 гласа “За”, 3-ма “Въздържали се” и нула “Против”.

Левски обяви дългоочаквана новина за дълговете си

Левски се договори със Столична община за изплащането на дълга си (видео)

Преди два дни Постоянната комисия по финанси и бюджет прие погасителния план на клуба. Срокът на погасяване е 36 месеца с ежемесечно плащане на вноска на всяко последно число от съответния месец.

Приемането на погасителния план за задълженията беше важно условие за получаване на лиценз. “Левски” има споразумение за разсрочване и с Националната агенция за приходите (НАП).

И Левски иска мачовете срещу ЦСКА да са без гостуващи фенове (видео)

Вчера на пресконференция на ПФК “Левски” собственикът на клуба Наско Сираков обяви, че главницата към приходната агенция вече е погасена. От Левски са превели 6 342 000 лева, за да спрат да текат лихви по дължимите суми към НАП. 

Видео: Запис на живо излъчване, “Дневник”

Левски се договори със Столична община за изплащането на дълга си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции