<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223398" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гласуват нов ...

Първата публична поява на принц Уилям след диагнозата на Кейт е на футболен мач (видео)

12 Април 2024
0 215

Първата публична поява на принц Уилям след диагнозата на Кейт е на футболен мач. От публикации в социалните мрежи стана ясно, че британският престолонаследник е завел големия си син – принц Джордж – на двубоя между Астън Вила и Лил в Бирмингам.

Двамата бяха заснети да ръкопляскат и да се усмихват на футболните скамейки. За принц Уилям се знае, че е запален футболен фен и подкрепя бирмингамския “Астън Вила” още от ученическите си години.

10-годишнят Джордж носеше шал с цветовете на английския отбор, който стана и победител срещу Лил с 2:1 в първия мач от четвъртфиналите на Лигата на конференциите.

Край на спекулациите за кралското семейство – Кейт Мидълтън е болна от рак (видео)

В края на миналия месец съпругата на Уилям – принцесата на Уелс Кейт Мидълтън публикува записано видео изявление. В него тя разкри, че е диагностицирана с рак, без да уточнява есеството му. След това смело признание кралското семейство не се е появявало в публичното пространство.

Според британски медии принцът на Уелс е трябвало да се върне към публичните си задължения след ваканцията за Великден и завръщането на децата им Джордж, Шарлот и Луис на училище. 

Затова и появата му на футболния мач заедно с принц Джордж учуди всички. Въпреки това те просто се насладиха на двубоя без да уведомяват предварително за присъствието си.

Видео: X / Royal Reporter Lydia

Първата публична поява на принц Уилям след диагнозата на Кейт е на футболен мач

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции