<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223481" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радев уволни ...

ФК Скравена официално оттегли жалбата си срещу Гонзо

14 Април 2024
0 112

ФК Скравена официално оттегли жалбата си срещу Гонзо. Играещият в софийската четвърта лига отбор публикува във Facebook страницата си новата позиция.

Шеф на аматьорски клуб подлива вода на Гонзо, бави вписването му като президент на БФС (видео)

Ръководството на ФК Скравена се разграничи от подадената жалба срещу Гонзо

От Скравена обясняват, че решението е взето по време на заседание на управителния съвет. “След проведена среща между членовете на управителния съвет на ФК Скравена по повод възникналите разногласия в отбора с подадената жалба от президента на клуба г-н Петко Петков за оспорване легитимността за избор на президент на БФС, беше взето единодушно решение жалбата да бъде оттеглена. На 12.04.2024 взетото решение вече е факт. ФК Скравена пожелава успех на новоизбраното ръководство на БФС!”, се казва в съобщението на клуба.

ФК Скравена официално оттегли жалбата си срещу Гонзо
снимка: iStock

Припомняме, че на 9 април стана ясно, че председателят на клуба Петко Петков е депозирал жалба срещу резултатите от Конгреса за избор на президент на футболния съюз. Оказа се, че той е видял нарушения, за които не искаше да влезе в детайли, но е бил описал в писмото. Заради тази жалба новото ръководство на БФС не можеше да бъде вписано в Търговския регистър.

Срещу избора на Георги Иванов обаче има още една жалба, която също е от аматьорски клуб. Преди няколко дни такова писмо депозира и Балкан 1952 (Варвара), който се състезава в областната група на Пазарджик. Балканци издигнаха за кандидат-президент бившия вратар Георги Градев, а сега са внесли и жалба против резултатите от 15 март.

ФК Скравена официално оттегли жалбата си срещу Гонзо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции