<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223508" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Уволняват пи...

16-годишен крадец нападна и обра пенсионер в дома му (видео)

15 Април 2024
0 114

Непълнолетен криминално проявен нападна пенсионер в дома му във Врачанско и отмъкна последните му 60 лева, информира NOVA. Възрастният човек получава 523 лв. пенсия.

Крадецът нахлул в къщата на Игнат Петров в село Баница в 11:15 часа. Той го чул как отваря вратата. Непълнолетният го ударил в лицето и взел палтото му с последните му пари. Игнат Петров познава нападателя.

Излъгаха пенсионерка да припише апартамента си на своята гледачка (видео)

16-годишен крадец нападна и обра пенсионер в дома му (видео)
Пострадалият Игнат Петров. Стоп кадър: NOVA

Този човек живее в крайна бедност и е инвалид. Безпомощен е и затова него са нападнали.”, каза Людмил Игнатов. Той бил дал заем на възрастния мъж, който той върнал, веднага след като взел пенсията си.

16-годишният извършител е задържан. Преди време откраднал 100 лв.

Коментарът на “Господарите”

Да нападнеш и да откраднеш последните пари на възрастен човек с увреждания е особено грозно престъпление. Не знаем какво е накарало младежа да извърши подобно деяние, но почти винаги става въпрос за лоша семейна и социална среда. Хората не се раждат престъпници.

Надяваме се, че момчето ще потърси помощ, за да успее да се отклони от мрачния път, по който е тръгнало. Адекватно наказание за деянието би помогнало в тази посока.

16-годишен крадец нападна и обра пенсионер в дома му (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции