<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223527" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отиде си звез...

Новородени кученца бяха брутално убити в добричко село (видео)

15 Април 2024
0 1761

Пет едномесечни кученца са убити по жесток начин в добричкото село Чернооково, става ясно от репортаж на NOVA.

Животните са били убити на 12 април в двора на техните стопани. Те подозират възрастната си съседка. Полицията и прокуратурата вече работят по случая.

Всичко се е случило в двора на Мария Борисова. Тя твърди, че заварила възрастната си съседка да стои до новородените с метална пръчка в ръка.

Мъж преби кучето си пред очите на ученици в Пловдив (видео)

Влязла е в двора ми, без аз да знам. Лъже, че ме е извикала. Влязла и с арматура убила кученцата. Бяха шест, но само едно оцеля.”, казва Мария.

Новородени кученца бяха брутално убити в добричко село (видео)
Стоп кадри: NOVA

След случилото се тя подава сигнал в полицията. Съседката е 84-годишната Пенка Василева, която отрича да е посягала на животните.

„Не съм ги убила аз. Те зяпаха гладни и почти умрели от глад. С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше.”, казва Василева.

От Областната дирекция на МВР в Добрич съобщават, че по случая вече е образувано досъдебно производство. Назначена е ветеринарномедицинска експертиза. Уведомена е и Прокуратурата. А стопанката на убитите кучета настоява за справедливост.

Изключително грозно деяние, което не трябва да остане безнаказано. Въпреки че фактите посочват за виновник именно възрастната съседка, очакваме от полицията да потвърди дали тя е извършителят и съответно да ѝ наложи адекватно наказание.

Новородени кученца бяха брутално убити в добричко село (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Браво на бабата х2

    17 Април 2024

    Аз пък съм собственика на коментара! Първо да не забравяме че страница не толерира никакъв вид насилие - „ела да такоа-онакова“ по-скоро не е добра идея! Но пък няма невъзможни неща ;) Ще се чакаме до металната или желязната вратник. Иначе видях кучето дали е вързано (на клипа личи ясно въпреки качеството му) Или пък то точно тогава е нямало дори каишка да не говорим за вързано с нещо ? Или пък бабата пак лъже че и влиза в двора дори след това ? И в тоя ред на мисли - зачатието непорочно ли е? Как така е успяла да забременее като има контрол над движението и? За няколко изречения прозира и възпитание и грамотност и отношение към сънародници… Иначе има възпалени заради отношението към ЖИВОТНО… приоритети ко да прайш. А за да разрешим спора – човека е създал кучето чрез селекция на вълци – който слуша получава храна а който не слуша получава дърво – и в тоя ред на мисли ако жената е иЗкарала сопата означава че някой е бил непослушен. Не на последно място искам да благодаря за сравнението – надявам се и аз някой ден да съм на някоя банкнота… Може дори само на 5те лева – не съм алчен! Знам че става въпрос за политика – който м/у другото е зоолог по образование и отбира повече от животни от нас 2мата взети задно и умножени по 3 😉 Може би малко повече уважение към бившия народен представител/преподавател/изследовател и т.н. и изобщо към всички сънародници нищо че не са кучета!

Покажи всички Скрий

Реакции