<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223632" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пенсионерка ...

Поставиха скоба на шофьор в София въпреки изпратен sms за “зелена зона” (видео)

16 Април 2024
0 453

Абсурдна ситуация с паркирането в “зелена зона” в София, показва NOVA. Мъж изпраща sms, но въпреки това на автомобилът му е поставена скоба.

Потърпевшият твърди, че е платил през телефона си, но не е видял, че полученият обратен sms не е за потвърждение на плащането, а напротив. След минути скандалът набрал скорост и се стигнало до сериозно напрежение. Всичко станало в понеделник сутринта.

Михаил Кишков разказва, че не е погледнал веднага обратното съобщение. В последствие разбрал, че плащането не може да бъде извършено и трябва да плати с талони.

Поставиха скоба на шофьор в София въпреки изпратен sms за &#8220;зелена зона&#8221; (видео)
Източник: istockphoto. Стоп кадър: NOVA

Куриозно изречение се появи в глоба за неправилно паркиране в София

Обръщам се и виждам автомобила на ЦГМ. Отидох веднага и им казах да изчакат, че явно има проблем. Те ми отговориха, че проблемът си е мой.”, казва Кишков.

Същевременно талон нямало от кого да закупи. В крайна сметка Михаил Кишков трябвало да си заплати глобата.

Сложена му е скоба съгласно правилата.“, заявява Емил Коларов от дирекция “Мобилност”, ЦГМ.

По думите му шофьорът е следвало да извърши плащане по един от другите възможни начини.

Независимо дали става въпрос за грешка в системата или за недоглеждане от страна на водача, обърквания винаги се получават. В случая става въпрос за елементарна проява на човечност. Служителите на ЦГМ е можело да дадат няколко минути на шофьора, за да си заплати “зелената зона”, тъй като той очевидно е имал такова желание.

Поставиха скоба на шофьор в София въпреки изпратен sms за “зелена зона” (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции