<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223676" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Иво Дошев нап...

Поставят изложба в памет на убитите Ани и Явор (видео)

16 Април 2024
0 1751

Поставят изложба в памет на убитите Ани и Явор. Двамата младежи завещават на родителите си изкуство. През последните години от живота си Ани се посвещава на рисуването, а Явор – на фотографията.

Поставят изложба в памет на убитите Ани и Явор (видео)

Изложбата е под надслов “Ключът е любовта”. Тя ще бъде разположена пред Народен театър “Иван Вазов” и ще е там до края на април. Тя се състои от и от 28 пана – с фотографии на Явор и картини на Ани.

Пуснаха на свобода шофьора, блъснал и убил Ани и Явор на столичния бул. „Сливница”

В откриването днес участват близките на загиналите, както и редица изпълнители и известни личности, предаде bTV.

Майките на загиналите младежи разказаха, че това е техният начин да оставят спомена за децата си жив.

„Любовта ни към тези две деца е толкова силна, че ние не ги делим на „нашата Ани“ или „нашия Явор“. Те просто са едно цяло за нас“, заяви Десислава Малчева, майката на Ани.

Поставят изложба в памет на убитите Ани и Явор (видео)

„Нещо, което го няма на друго място, той го намира точно там, където никой не очаква“, сподели за изкуството на Явор неговата майка Анна Стоянова.

Внасят обвинителен акт срещу мъжа, убил при катастрофа Ани и Явор

24-годишната Ани и 22-годишния Явор загинаха на 8 май миналата година. Във фаталната вечер, докато пресичат на пешеходна пътека, с превишена скорост ги блъска 18-годишен шофьор на столичния булевард “Сливница”. Той се движи с около 100 км/ч при органичение 50 км/ч. Адриан Антонов е обвинен за причиняване на смърт по непредпазливост. Той беше пуснат на свобода с мярка “подписка”. А обвинителният акт срещу него беше внесен в началото на годината.

Ани и Явор няма да се върнат, за да прегрърнат близките си заради безрасъдното шофиране на едни хлапак. Тази изложба е един чудесен начин да се почете тяхната памет! Сигурни сме, че изкуството им завинаги ще носи спомена за добрите им души!

Видео: YouTube / bTV Media Group

Поставят изложба в памет на убитите Ани и Явор

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции