<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223765" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха пари...

Трима души са задържани за имотни измами в Русе

17 Април 2024
0 127

Трима души са задържани за имотни измами в Русе. Единият от тях е полицай, потвърди окръжният прокурор в града Георги Георгиев, пише БТА.

Държавни служители са подпомагали имотни измами с фалшиви завещания (видео)

Те са извършили няколко имотни измами, като са изготвяли фалшиви завещания за скъпи жилища.  Полицаят е от Районното управление в Две могили и според информацията не е на висока длъжност.

Трима души са задържани за имотни измами в Русе
снимка: iStock

Коментарът на “Господарите”

За съжаление, за да успяват измамниците, вратички в закона го позволяват. Бъдете внимателни на кого доверявате личните си данни, защото един ден може да се озовете на улицата. Време е институциите да затегнат контрола и да прекратят имотните измами. Недопустимо е!

През годините ние от “Господарите” сме ви показвали редица разследвания за имотни измами, довели до отнемането на апартаменти по незаконен, но изключително хитър начин. А Прокуратурата просто вдига рамене и не се занимава! До следващия и следващия измамен човек. Срамота!!! Искаме адекватно отношение по темата!

Хора като покойния Мартин Божанов-Нотариуса трябва да спрат да взимат пример и да се изнизват между капките, търсещи поредната си жертва, от която да припечелят на чуждо нещастие! Искаме тази наглост да спре!

Държавни служители са подпомагали имотни измами с фалшиви завещания (видео)

Дело за имотна измама?

Имотна измама – 2

Господарите по следите на сигнал за далавери с имоти в Овча купел

Разкрихме схема с продажба на чужда собственост (РЕПОРТАЖ)

След наше разследване бяха направени законови промени, които да ограничат имотните измами

Психично болна жена мистериозно остана без двете си жилища в София (видео)

Трима души са задържани за имотни измами в Русе

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции