<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223955" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Грозни сцени ...

Мачът Барселона – ПСЖ завърши с масов бой заради изказване на Мбапе

18 Април 2024
0 737

Мачът Барселона – ПСЖ завърши с масов бой заради изказване на Мбапе. До разправата, между играчи, треньори и други членове от щабовете на отборите, се е стигнало в тунела на олимпийския стадион „Луис Компанис-Монтжуик“.

Мбапе съди дюнерджийница – използвала името му в описание на сандвич

На прибиране в тунела Килиан Мбапе е изразил бурно радостта си от спечелването с 4:1. Той е заявил на испански „Това е футболът и ние говорим на терена“. Част от играчите на Барселона приели думите на френската звезда като обидни и веднага се нахвърлили на 25-годишната звезда.

Намесили се още хора от двата отбора. Общият брой на участниците в мелето е бил около 60. Стигнало се е до размяна на обиди, викове и няколко удара. Всичко обаче се разминало без по-сериозни последствия и ситуацията била укротена след намесата на охраната на стадиона.

Мачът Барселона &#8211; ПСЖ завърши с масов бой заради изказване на Мбапе

Думите на Мбапе били провокирани от реакцията на феновете на каталунците, които го обиждали. Тъй като ПСЖ отпразнували победата пред гостуващата си агитка, те дочули възгласите на феновете на Барселона.

Видео: Youtube/INSIDE FOOTBALL

Мачът Барселона – ПСЖ завърши с масов бой заради изказване на Мбапе

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции