<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224117" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена се опита...

Мъж се самозапали пред съда в Ню Йорк, където тече процесът срещу Тръмп (видео)

19 Април 2024
0 102

Мъж се самозапали пред съда в Ню Йорк, където тече процесът срещу Тръмп, предаде Reuters.

Той е горял няколко минути пред телевизионните камери, които са били поставени пред сградата на съда за първия в историята наказателен процес срещу бивш президент на САЩ.

Виждам напълно овъглено човешко същество“, казва репортер на CNN в ефир.

Властите съобщиха, че мъжът е в критично състояние, но е жив.

Свидетели разказват, че мъжът извадил брошури от раница и ги хвърлил във въздуха, преди да се полее с течност и да се самозапали.

Мъж се самозапали пред съда в Ню Йорк, където тече процесът срещу Тръмп (видео)

Според длъжностни лица инцидентът няма общо с бившия американски президент и процеса срещу него или други, участващи в процеса. Смята се, че пострадалият се е занимавал с теории на конспирациите.

Инцидентът се е случил малко след приключването на избора на съдебни заседатели за процеса срещу Тръмп. 12-те съдебни заседатели, заедно с шестима заместници, ще разгледат доказателства в първия по рода си процес, за да определят дали бившият президент на САЩ е виновен.

Журито се състои от седем мъже и пет жени, предимно заети в професии с бели якички. Двама корпоративни адвокати, софтуерен инженер, логопед и учител по английски език. Повечето не са местни нюйоркчани.

Според Тръмп всички дела срещу него са с цел да попречат на президентската му кандидатура

Тръмп е обвинен, че е прикрил плащане от 130 000 долара, който бившият му адвокат Майкъл Коен е направил на порнозвездата Сторми Даниелс преди изборите през 2016 г., за да запази мълчание за сексуална връзка, която според нея са имали десетилетие по-рано.

Доналд Тръмп се призна за невинен по 34 обвинения за фалшифициране на бизнес записи, повдигнати от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг. Бившият американски президент отрича всякаква среща с Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд.

Мъж се самозапали пред съда в Ню Йорк, където тече процесът срещу Тръмп

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции