<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224152" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутатите с...

Токио е по-достъпен за туристи от Слънчев бряг (видео)

20 Април 2024
0 203

Токио е по-достъпен за туристи от Слънчев бряг. Този пореден абсурд показва до къде стига безумието в надценките на родните хотели и ресторанти по морето.

Руска TikTok сензация припадна на сцената, след като получи призовка от армията (видео)

Все пак данните са от положителна класация за България. Тя показва кои са най-достъпните курорти в света и може би трябва да се гордеем, че все пак Слънчака е част от тях, ако се сравнява в световен мащаб.

Токио е по-достъпен за туристи от Слънчев бряг (видео)

Данните са от доклада за пътувания на Пощенската служба на Обединеното кралство.

Интересното е, че Слънчев бряг предлага почивка на цена от малко над 140 лв. на ден. Без нощувката. Но за толкова можете да почивате и в курорта Кута на остров Бали. А още по-любопитен е фактът, че според този доклад да посетите Токио ще ви струва по-малко от забавлението на Южното Черноморие.

Чаша вино у нас струва почти колкото във виетнамския курорт Хой Ан и в Токио. Малко над 8 лв.

Ако сте забравили слънцезащитния си крем обаче, е по-добре да почивате в Япония – у нас ще дадем над 20 лв., за да избегнем изгарянето. В Токио – 9 лв.

Хотелиерите се готвят да отворят по-рано у нас – след броени дни. Те очакват това лято повече туристи от Централна и Източна Европа.

Токио е по-достъпен за туристи от Слънчев бряг (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции