<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224202" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Осъдиха една ...

Стана ясно кога отварят хотелите на морето

21 Април 2024
0 326

Стана ясно кога отварят хотелите на морето. Сезонът започва по-рано. Причината са Великденските празници. Заради серията почивни дни хотелите отварят врати още на 1 май.

Зазидаха с гипсокартон барелеф на писателя Елин Пелин в училище в Пловдив (снимки)

Предварителните резервации сочат 20% ръст на резервациите за това лято, пише Дарик.

Стана ясно кога отварят хотелите на морето

„Голям интерес има от румънски пазар. Българите през пандемичните години припознаха нашето Черноморие. Пакетите варират от 3 до 7 дни. Повечето от тях включват нощувка, закуска и празничен обяд за самия Великден, около 100-120 лева на човек излиза един ден с храна”, заяви Диляна Цонева от Регионалната туристическа камара в Бургас.

Според нея кризата за персонал се задълбочава, въпреки че се отчита 10-15% ръст на заплатите на работниците по курортите.

Заради кризата с персонала, това лято по морето ще разчитат на работници от Узбекистан, Киргизстан, Бангладеш, дори от Бали.

Стана ясно кога отварят хотелите на морето

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • iglo

    10 Май 2024

    Ако търсите начин да подобрите преживяването на вашите гости с премиум хотелски удобства, разгледайте разнообразието от възможности, предлагани от Доставчик на удобства. От разкошни тоалетни принадлежности до удобни пътни комплекти, техните продукти са създадени, за да повишат уюта и удовлетворението по време на всеки престой. Допълнителна информация за техните предложения може да откриете на www.amenitysupplier.com

Реакции