<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224233" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пиян полицай ...

Отнеха колата на шофьор с фалшиво положителна проба за алкохол (видео)

22 Април 2024
0 761

Пътна полиция в Стражица хвана шофьор с 1,8 промила алкохол, предава NOVA. Убеден, че има грешка водачът е пожелал кръвна проба, която се оказала отрицателна.

Номерата на колата са свалени, автомобилът е иззет, а потърпевшият Милчо Ангелов е арестуван. Сега той иска да съди МВР, тъй като смята, че е бил набеден.

Случаят е от с. Балканци. Ангелов е спрян в сряда около 16,30 ч. от служителите на пътна полиция. Той заявява, че не е употребил никакъв алкохол, а дрегерът е бил нагласен. Мъжът обясни, че накрайникът е бил вече сложен на устройството.

Отнеха колата на шофьор с фалшиво положителна проба за алкохол (видео)
Милчо Ангелов. Стоп кадър: NOVA

Фалшиво положителен тест за наркотици съсипа живота на врачанин (видео)

Ако отрицателната проба бъде потвърдена, трябва да се установи дали става въпрос за грешка с устройството или злоупотреба от страна на служителите. Проблеми с машините не са изключени, но е и твърде възможно да има намеса на униформените, за да се изкара някой лев.

В случай че водачът не е виновен, производството срещу него трябва да бъде прекратено, а колата да му бъде върната в най-скоро време. Ще видим каква е реакцията на системата в такава ситуация.

Отнеха колата на шофьор с фалшиво положителна проба за алкохол (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции