<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224276" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Българските ...

Ваня Григорова ще се бори за депутатско място

22 Април 2024
0 916

Ваня Григорова ще се бори за депутатско място. Самата тя обяви във Facebook профила си, че ще се яви на предсрочните парламентарните избори на 9 юни.

Тя написа, че след местните избори през октомври е уверена, защото е получила доверие, въпреки че загуби битката за кмет на София от Васил Терзиев.

“На местния вот получих огромно доверие. То ми дава увереност, че всичко, което предлагах в кампанията в София, е възможно да се случи на национално ниво”, написа Григорова.

Президентът назначи Главчев и за външен министър

Ваня Григорова ще се бори за депутатско място
Снимка: Христо Касабов/БТА (ЛФ)

„Мандатът“ на този „елит“ трябва да прекратим незабавно. Време е за социална справедливост, за справедливо разпределяне на изработеното, така че да се подобри животът на всеки българин. И нищо друго няма чак такова значение. Борбата за социална справедливост не е спринт, а маратон. Това е, което правя и ще продължа да правя, независимо в каква позиция се намирам“, казва още тя.

Въпреки че имаше спекулации, че Григорова ще се пробва като самостоятелен играч в надпреварата за Народното събрание, сега посочи, че има призиви да “се обединим със съмишленици”.

Ваня Григорова ще се бори за депутатско място

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции