<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224383" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хора в неравн...

15-годишно момче е със счупен нос след нападение в Перник (видео)

23 Април 2024
0 2140

15-годишно момче е със счупен нос след нападение в Перник. Младежът не познавал нападателите си, твърдят негови близки пред NOVA.

13-годишно момче е в “Пирогов” с опасност за живота след побой от съученик

За агресията алармира в социалните мрежи братът на пострадалия, който разказва как група от 5-6 души нанасят побой над тийнейджъра. На младежа предстои да бъде направена операция.

„Брат ми е бил нападнат в квартал „Хумни дол”. Групата мъже без причина и провокация го подгонват. Брат ми решава с риск за живота си да премине през скоростната магистрала, която е наблизо, в опит да се спаси. Той достига до близък автосервиз, където е настигнат от мъжете, които го нападат. Именно там са му нанесени множество удари по главата преди странични хора да се намесят и да му окажат съдействие”, разказа братът на пострадалия Валентин Николов.

15-годишно момче е със счупен нос след нападение в Перник (видео)
снимка: NOVA

Коментарът на “Господарите”

Недопустимо е в 21 век човек да се притеснява да ходи спокойно по улицата посред бял ден. За съжаление, навсякъде се намират подобни индивиди, които смятат, че могат да нападат безпричинно. Надяваме се, че полицията ще открие извършителите и ще ги накаже сурово!

15-годишно момче е със счупен нос след нападение в Перник (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции