<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224423" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Европейска о...

“Не можем да работим с корумпирани политици”: Още една партия напусна ПП-ДБ

23 Април 2024
0 1185

“Не можем да работим с корумпирани политици”: Още една партия напусна ПП-ДБ. От “Средна европейска класа” обявиха на сайта си, че няма да участват на предстоящите парламентарни избори с “Продължаваме промяната – Демократична България” и напуска коалицията. Като мотив посочиха партньорството на обединението с ГЕРБ И ДПС.

“Ние не можем да останем част от съюз, който допуска да се работи с корумпирани представители на политическите партии от ГЕРБ и ДПС, които служат единствено на бизнес кръговете, вместо да служат на народа и обществото.” Това заявиха от политическата формация.

&#8220;Не можем да работим с корумпирани политици&#8221;: Още една партия напусна ПП-ДБ

След като Главчев се самоопредели за външен министър, съветникът му подаде оставка

Партията на Константин Бачийски още в края на март обяви, че няма да подкрепи кабинет с мандат на ГЕРБ. Бачийски не гласува и състава на правителството “Денков – Габриел”.

“Ние няма да се отказваме от борбата срещу корупцията и завладяната от нея държава, които изтощават ресурсите на нашата страна и спират напредъка ѝ”, категорични са от СЕК.

Предстои ръководството на партията да се събере, за да реши дали изобщо да участва на изборите на 9 юни.

Припомняме, че само преди седмица от “Зелено движение” също обявиха, че напускат “Продължаваме промяната – Демократична България”. Оттам посочиха сходна причина. Те все пак ще се явят на парламентарните избори под друга форма.

“Не можем да работим с корумпирани политици”: Още една партия напусна ПП-ДБ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • курулиращия се заекващ Пинокио и мазната лъжлива камба

    23 Април 2024

    Да излъжеш надеждите така брутално на хората които са ти се доверили и после да искаш пак доверие... Нещата се напасват малко по малко. Сега и конституция трябва да се променя... Колко много вреди за колко малко време... направо не е реално! Време им е и на кирчо и на ицко да се разкарат от очите ни (стискаме палци за ефективни присъди ама...) защото борбата тепърва започва след загубени 2-3 години надежди. Истински престъпници имаме да чистим от парламента и не само. Изборите идват и няма да са само едни – вие ако искате пак ги пропилейте за лъжци но поне се разходете защото с писане в интернет няма да стане!

Реакции