<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224431" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Служебното п...

Атанас Чобанов пред “Господарите” за връзката между ареста на Димитър Стоянов и разкритията за МВР (РЕПОРТАЖ)

23 Април 2024
0 10732

Разследващият журналист от Bird.bg Атанас Чобанов коментира ареста на колегата си пред репортера на “Господарите” Виктория Симеонова така: Искали са да изземат компютъра на Димитър Стоянов. След ареста на Стоянов е извършено и претърсване на дома му. Малко по-рано колегите на журналиста успели да вземат компютъра, който вероятно е бил целта на цялта акция срещу него.

Арестуваха журналиста Димитър Стоянов – извадил оръжие пред служител на НАП, след като по-рано е бил нападнат без причина

Атанас Чобанов разказа как се е стигнало до това Стоянов да извади оръжие срещу, оказва се, служител на НАП. Малко преди документираната неслуайно от охранителни камери случка Стоянов е бил нападнат и надран от въпросния служител. След това отишъл да си извади медицинско в “Пирогов”, където е бил задържан.

Интересно съвпадение е, че това се случва в деня, в който от медията подготвят материал за връзка на вътрешния министър Калин Стоянов с бивш служител на НАП – Георги Шурелов, който преди три години е арестуван за рекет. Материалът на колегите по темата вижте ТУК.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции