<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224572" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бившият мини...

Спипаха крадец, отмъкнал над 80 кг люти чушки

24 Април 2024
0 108

Спипаха крадец, отмъкнал над 80 кг люти чушки. Заподозрян крадец беше спрян от полицията в германския пристанищен град Бремерхафен, докато пренасял 84 кг люти чушки с ръчна количка, информира БТА.

Полицаите забелязали през нощта 23-годишния заподозрян с количка, пълна с люти чушки, съобщи полицията. Според органите на реда лютите чушки са били в няколко бидона, но мъжът не е можал да даде „правдоподобно обяснение“ откъде се е сдобил с тях и къде е отивал.

Спипаха крадец, отмъкнал над 80 кг люти чушки
Снимка: iStock

Води се разследване по подозрение в кражба. В момента се издирва евентуалния собственик на откраднатите люти чушки. Засега остава неясно откъде мъжът би могъл да се сдобие с такова голямо количество люти чушки.

Полицията също така призовава евентуални свидетели да се явят. Тя е иззела стоката, както и други вещи, които заподозреният е носил със себе си, включително спортна чанта, парфюм и електроника.

Емблематичен клуб празнува 100-годишен юбилей

Спипаха крадец, отмъкнал над 80 кг люти чушки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • ...

    24 Април 2024

    ...очакваме обаждане от президента на САЩ... или поне от вътрешния им министър... Това е толкова важна новина - няма как поне папата да не се обади!

Реакции