<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224714" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте самотн...

Участниците в “Hell’s Kitchen” си събраха багажа (видео)

25 Април 2024
0 16984

Участниците в “Hell’s Kitchen” си събраха багажа. Това виждаме от промо видеото за готварското шоу тази вечер. Припомняме, че шеф Ангелов вчера напусна Кухнята от ада, защото за пореден път избраните от него готвачи оставиха гостите на ресторанта гладни.

bTV ядосаха зрителите с материал за “Ергенът” (снимка)

Участниците в &#8220;Hell&#8217;s Kitchen&#8221; си събраха багажа (видео)

От кадрите става ясно, че участниците в риалитито в действителност се приготвят да си ходят вкъщи. Подканят ги шеф Никола и шеф Светла, които са най-доверените хора на шеф Ангелов.

Междувременно се появиха различни коментари на зрители, които твърдят, че са запознати с развръзката на безпрецедентната ситуация. Някои от тях твърдят, че в предаването водеща ще стане шеф Силвена Роу. Други спрягат името на шеф Манчев. Не са малко и зрителите, които на всяка цена искат да се върне Виктор Ангелов.

“То ако го няма Ангелов, никой няма да го гледа. Изборът на готвачи е пълна излагация”, пишат хората.

“Не трябва да им давате 100 000 лева, не заслужават”, коментира друг.

“Ако шефът не се върне тази вечер, спирам да гледам. Без него ще е страшна скука”, добавя трети.

“Как да ви повярваме, като през цялото време шеф Никола и шеф Светла се смеят. Снощи успяхте да заблудите доста хора, признавам си дори и мен! Стана ми жал за шефа, че си тръгна. Но до там. Просто евтин цирк за рейтинг и гледаемост правите! Това е”, четем още в коментарите.

Истината развръзка предстои тази вечер. Очакваме да разберем как ще се развие ситуацията. Нищо чудно шеф Ангелов да се върне с черна куртка, но въпросът е дали настоящите участници заслужават такава. Все пак и редакторът, който пише тези редове, може да направи суши вкъщи, без да е професионален готвач.

Участниците в “Hell’s Kitchen” си събраха багажа (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции