<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224743" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: САЩ, България...

8 гола и звездно шоу украсиха юбилея на Етър (видео)

25 Април 2024
0 144

8 гола и звездно шоу украсиха юбилея на Етър. Истинско футболно зрелище сътвориха звездните отбори на Етър и България, които се срещнаха по случай 100-годишния юбилей на “болярите”. Зрителите на стадион “Ивайло” станаха свидетели на страхотни отигравания от играчи, които напомниха за най-добрите си години на терена, пише Sportal.bg.

8 гола и звездно шоу украсиха юбилея на Етър (видео)

Сборният тим на България, чийто капитан беше Христо Стоичков, записа категоричен успех със 7:1. Отборът реши всичко в своя полза още през първото полувреме, когато имаше преднина от четири безответни попадения, дело на Дончо Донев, Мартин Камбуров и Емил Костадинов.

След почивката за легендите на България се разписаха още Петър Михтарски, Даниел Боримиров и Станислав Ангелов. За “виолетовите” единствения гол реализира Иван Петков в 41-вата минута. Интригуващият двубой беше гвоздеят на програмата по случай стогодишнината на клуба.

Денят премина празнично във Велико Търново, а богатото спортно тържество започна със среща на легендите от САЩ ’94 с деца от школата на “болярите”. След това на стадион “Ивайло” се проведе символичен мач между женския отбор на “виолетовите” и полския Медик, спечелен от домакините с 2:1.

Красимир Балъков става треньор на столичен футболен отбор

8 гола и звездно шоу украсиха юбилея на Етър

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции