<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224812" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заснеха кола ...

Росен Желязков, Димитър Стоянов и Елена Йончева влязоха в Топ новините тази седмица (видео)

26 Април 2024
0 561

Росен Желязков, Димитър Стоянов и Елена Йончева влязоха в Топ новините тази седмица, които събра главният ни редактор Виктория Симеонова.

Малко преди дългата си ваканция депутатите гласуваха отстраняването от председателския пост на Росен Желязков. Росица Кирова от ГЕРБ прие новината повече от драматично.

Депутатите гласуваха единодушно на първо четене промени в Закона за хазарта, забраняващи рекламата на хазартни игри. Очаква се второто гласуване да бъде на извънредно пленарно заседание още през следващата седмица.

Журналистът от bird.bg Димитър Стоянов беше арестуван и получи две обвинения, след като извади пистолет пред служител на НАП след физически сблъсък между двамата. От Бърд Бг свързаха конфронтацията с материали за НАП и министъра на вътрешните работи, по които работят.

Служебният премиер Димитър Главчев се самоназначи и за външен министър, след като по-рано предложи за поста заместник-председателя на ГЕРБ Даниел Митов, за когото бил забравил, че е на ръководен пост в партията.

Елена Йончева и Делян Пеевски се наредиха рамо до рамо в листата с кандидати за евродепутати на ДПС. И според двамата няма нищо притеснително в тези номинации.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции