<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225171" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сираков оста...

Рафаел Надал приключи участието си на турнира в Мадрид (видео)

01 Май 2024
1 316

Рафаел Надал приключи участието си на турнира в Мадрид. Това стана след като загуби от Иржи Лехечка с 5:7, 4:6 на осминафиналите. Срещата беше последна за испанеца в надпреварата, която той е печелил пет пъти. Двубоят продължи два часа и завърши след полунощ.

Това беше първи първи осминафинал в “Мастърс” за Надал от две години насам. Въпреки бурната подкрепа към него обаче съперникът му издържа и спечели мача.

Организаторите направиха специална церемония за Надал след края на двубоя, с която го изпратиха.

Надал обяви голяма новина за пенсионирането си

“Искам да благодаря на всеки, който помогна в моята кариера. Разбира се, още не съм приключил. За мен е истински подарък това, което направихте в последните 20 години, всички емоции в Мадрид. Имах късмет като дете да превърна хобито си в кариера. Имах страхотен късмет да преживея това, което преживях. Няма как да искам повече”, заяви Надал.

“Винаги съм искал да бъда добър пример за следващото поколение. Титлите са важни, но аз съм влюбен в спорта, в емоциите”, добави тениситът, който продължава да се готви за “Ролан Гарос”.

Видео: YouTube / Tennis TV

Рафаел Надал приключи участието си на турнира в Мадрид

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции