<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225188" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Опитаха се да...

Ето какво трябва да знаят пътуващите българи за стачката в Гърция (видео)

01 Май 2024
0 185

Ето какво трябва да знаят пътуващите българи за стачката в Гърция – стига да не използват обществения транспорт, влак, ферибот или кораб, всичко ще е наред.

По традиция гърците отбелязват Международния ден на труда с демонстарции. Протестите се организират от синдикатите и Комунистическата партия.

От тази нощ моряците спряха движението на кораби и фериботи, като се подготвят за демонстрации по пристанищата. Нито един влак не се движи в страната, защото работещите в железниците единодушно участват в стачката.

Гърция потъна в прах от Сахара (видео)

Общественият транспорт – метро, автобуси и тролеи, също не се движи.

Повечето магазини обаче днес работят, както и заведенията.

На ГКПП “Кулата” вече са се образували опашки. Водачите рано сутринта изчакваха около 30 минути, очаква се през деня да премине по-тежкият поток от коли и задръстването да стане по-сериозно.

Ето какво трябва да знаят пътуващите българи за стачката в Гърция (видео)

Пътуващи към Гърция българи споделят пред NOVA, че не се притесняват от стачката, защото не се очертава да използват услугите на гръцкия публичен транспорт, тъй като пътуват с лични автомобили.  

Ето какво трябва да знаят пътуващите българи за стачката в Гърция

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции