<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225218" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пияният мъж, ...

След оттеглянето на Гриша и Данаил Ганчеви ЦСКА отрече за спекулираните имена

01 Май 2024
0 282

След оттеглянето на Гриша и Данаил Ганчеви ЦСКА отрече за спекулираните имена. “Червените” излязоха с официална позизия на своята Facebook страница, след като вчера имената на Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев и Александър Томаш се спрягаха от различни страни по повод ръководството на клуба.

От ЦСКА-София коментираха, че интересът след промяната е голям. Въпреки това оперативното ръководство на клуба остават в лицето на Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

След оттеглянето на Гриша и Данаил Ганчеви ЦСКА отрече за спекулираните имена

Гриша Ганчев и синът му вече не са част от ЦСКА-София

В съобщението пише още, че подкрепата към треньорския щаб и Стамен Белчев е пълна. От клуба пожелаха успех в полуфиналния реванш срещу Ботев Пловдив от Sesame Купа на България.

Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени. Разбираме интереса към новината за промяна в собствеността и може би е нормално да се спекулира в различни направления преди насрочената за вторник пресконференция, но както беше заявено вчера, оперативното ръководство на клуба ще продължи да бъде оглавявано от Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Добавяме, че подкрепата и към треньорския щаб е пълна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и отбора победа в днешния важен мач!“. Това заявиха категорично от клуба.

Гриша и Данаил Ганчеви обявиха, че прехвърлят своите акции безвъзмездно на “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“.

Видео: Gong.bg

След оттеглянето на Гриша и Данаил Ганчеви ЦСКА отрече за спекулираните имена

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции