<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225222" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сираков оста...

Треньорът на Левски: Ще почакате за моята оставка (видео)

01 Май 2024
0 87

Треньорът на Левски: Ще почакате за моята оставка. Това заяви Николай Костов на изненадваща пресконференция днес, на която държеше да говори най-вече за критиките към играта на отбора и за иронизирането на “романтичния” футбол на “сините”.

По повод бъдещето му в клуба Костов коментира, че това ще се реши след празниците. Думите му бяха по повод информацията от преди няколко дена, че е уволнен.

“Дали сме си време със Сираков, става въпрос за 3-4 дни, ще се решава след празниците”, каза Костов.

Каранга с нова изцепка след победата над Левски

Треньорът на Левски: Ще почакате за моята оставка (видео)

Костов започна брифинга си с извинение към журналистите, по повод избухването си след мача с ЦСКА. “Сега е моментът да се извиня за агресивното поведение след мача с ЦСКА. Има неща, от които съм много засегнат. Невярна информация, която изтичаше, когато преживяваме загуби и имаме слаби резултати. Тежестта пада върху треньора и аз съм поел отговорност”, каза той.

Отборът има четири загуби в последните си пет мача. Костов защити решенията си и футбола, който Левски играе. Това се случва малко след като Наско Сираков обяви, че на треньора ще бъде предложен нов договор.

Видео: Gong.bg

Треньорът на Левски: Ще почакате за моята оставка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    02 Май 2024

    Те ще го съблекат сините фенове. Просто наближава момента.

Реакции