<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225478" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спират блок н...

“Тя е чисто зло”: Осъдиха медицинска сестра на 760 г. затвор (видео)

06 Май 2024
0 701

“Тя е чисто зло”: Осъдиха медицинска сестра на 760 г. затвор. Името на 41-годишната жена е Хедър Пресди. Тя е работила в дом за възрастни хора в САЩ и е извършила поредица от убийства.

Снимка на Ергена с негов приятел разбуни духовете в социалните мрежи

&#8220;Тя е чисто зло&#8221;: Осъдиха медицинска сестра на 760 г. затвор (видео)

Описват я като човек с труден характер, който лесно може да се ядоса. А когато е ядосана, Хедър не пести обиди и дори бие хората насреща. Възрастните обитатели на няколкото институции, в които е работила, я дразнели ежедневно.

Хедър е извършила няколко убийства от 2020 г. до 2023 г. Тя решила, че трябва да се отърве от досадните пациенти. Така често ненужно е биела инсулин на хората по време на нощна смяна, когато малко служители са били на работа, за да не я видят.

След 3 странни смъртни случая полицията се заинтересувала от случващото се и тръгнала по следите на медицинската сестра. Жената е арестувана през май миналата година и се оказва, че за последните три години са извършени 22 опита за убийство, като са загинали 17 души на възраст от 43 до 104 години.

Вината

Убийцата говори съвсем спокойно за жертвите си и се признава за виновна. Съдър ѝ постановява 3 доживотни присъди и още няколко годинки отгоре. Осъдената няма да отговаря на условията за условно освобождаване, твърдят прокурорите по делото.

„Тя е чисто зло“, казва Мелинда Браун, сестрата на един от починалите пациенти.

„Ще получим справедливост, когато тя срещне създателя си“, коментира тя. Искането на близките на убитите е за незабавно смъртно наказание. Те смятат, че годините затвор не са никаква справедливост.

“Тя е чисто зло”: Осъдиха медицинска сестра на 760 г. затвор (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Сержант Крюшо

    07 Май 2024

    Такива в България знаеш ли колко има ? Къде им е 70ет годишната присъда ?

Покажи всички Скрий

Реакции