<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225529" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ГЕРБ обявиха ...

Почина депутат от ПП-ДБ

06 Май 2024
0 2068

Почина депутат от ПП-ДБ. Става дума за г-жа Петя Ставрева. Тя беше председател на ПП “Обединени земеделци”.

Новината съобщиха от пресцентъра на партията, цитирани от Нова.

4-годишно дете иска да стане пилот на изтребител, за да защитава България (видео)

Почина депутат от ПП-ДБ

„С дълбока скръб съобщаваме, че след кратко боледуване ни напусна председателят на ПП „Обединени земеделци” Петя Ставрева. Тя е народен представител в 49-ото НС, от 13 МИР, град Пазарджик”, пишат от партията.

Биография

Ставрева е председател на ПП „Обединени земеделци” от 26 март 2011 година. От 2007 до 2009 г. тя е член на Европейския парламент от Европейската народна партия (EНП).

Работи в Комисиите по земеделие и развитие на селските райони, по бюджетен контрол и по равенство на половете.

През 2008 г. тя инициира създаването на Обществен съвет за граждански мониторинг върху усвояването на средства от европейските фондове в земеделието.

Има магистърска степен по журналистика и масови комуникации от Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и магистърска степен по „Агробизнес” от Аграрен университет – Пловдив. Има специализация по политическа комуникация в Институт “Роберт Шуман”, Будапеща, както и специализация по политически мениджмънт в Нов български университет.

Последният ѝ път

Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Опелото ще започне в 12:15 ч.  Поклонение  от 14 до 15 ч. ще има и в храм  „Св. Теодор Тирон“, в село Бяга. Петя Ставрева ще бъде погребана в гробищния парк на селото в тесен семеен кръг.

Почина депутат от ПП-ДБ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции