<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225591" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руският няма ...

За пореден път Ким Кардашиян страда от избора си на рокля за Met Gala (видео)

07 Май 2024
0 503

За пореден път Ким Кардашиян страда от избора си на рокля за Met Gala. Феновете смятат, че са забелязали сериозен проблем с роклята ѝ, след като се появиха кадри от нейното завръщане в хотел Ritz-Carlton след вечерята.

Ким Кардашиян разцепва шевове с пищните си форми (видео)

Тоалети от тазгодишната Met Gala, организирана от Музея на изкуствата “Метрополитън” често попадат в заглавията. Разбира се, хората имат какво да кажат и за тоалета на Ким Кардашиян от снощното събитие.

Както всяка година, Met Gala имаше тематика. Тази бе посветена на „Спящите красавици: Пробуждане на модата“ с дрескод „Градината на времето“. Вдъхновена от антиутопичната история на Джеймс Балард. Стотици звезди посетиха гала вечерта, но в обсега на папараците отново бе Ким Кардашиян. За престижната гала вечер звездата носеше персонализирана рокля Margiela от Джон Галиано, включваща сребърен корсет без презрамки и втален силует с дължина до пода, изработен от деликатна мрежа от сребърни листа. Визията беше допълнена със сива жилетка в стил “свиване на рамене”.

След събитието мнозина се обърнаха към социалните мрежи, за да изразят загрижеността си относно тоалета на Ким. Най-вече заради брокатения корсет, който прави талията ѝ толкова малка, че дори кара хората да се почувстват „неудобно“.

Производителят на корсети Браян Де Карвальо сподели мнение пред The Standard, че според него тя „изглежда напълно обезкостена, така че със сигурност няма да можете да си поемете напълно дъх или да се наведете, или прегърбите. „Чувството е сякаш някой те прегръща наистина силно и те притиска цяла нощ. Само по себе си не е болезнено, но когато дишаш, не чувстваш, че можеш да избуташ гърдите си докрай.”

За пореден път Ким Кардашиян страда от избора си на рокля за Met Gala (видео)
снимка: Youtube/E!News

Притеснителният корсет

Феновете с орлови очи забелязаха „огромен проблем“ с нейната рокля. Във видео в TikTok зад кулисите се вижда как Ким излиза от такси, връщайки се в хотела си след събитието. Звездата използва дълъг бял тренч, за да прикрие тоалета си и държи гърдите си, докато минава покрай група папараци.

Това накара хората да си помислят, че може би е претърпяла повреда с роклята си по някое време през вечерта. Коментарите от потребителите не се забавиха, както както някои използваха хумор, че “може би Ким е разкъсала роклята си”. То други изразиха притеснение, че “роклята ѝ е била изключително болезнена”. Както и че “вероятно има колапс на белия дроб и няколко счупени ребра.”

Шегата настрана, във Викторианската епоха жените са били толкова стегнати в корсетите си, че често са получавали сериозни вътрешни наранявания. За дълъг период от време техните гръдни клетки са се деформирали, храносмилателният им тракт е страдал и мускулите на гърба им са атрофирали поради неизползване. Припадъците поради намален белодробен капацитет също са често срещани сред носещите корсети.

Това обаче не е първият случай, в който Ким Кардашиян причинява болка на тялото си, за да изглежда добре на Met Gala. През 2022 година тя се появи с прочута рокля на Мерилин Монро, която ѝ бе дадена единствено за червения килим. Условието обаче беше Ким да отслабне, за да се побере в нея. Самата тя разкри, че е била на строг режим, който е дал резултат, но е коствал здравето ѝ и е довел до псориатичен артрит.

Видео: Youtube/E!News

За пореден път Ким Кардашиян страда от избора си на рокля за Met Gala (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции