<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22563" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Борисов се притеснявал Местан да не среща "Нощните вълци" с точния си мерник

06 Юли 2016
0 1378

"Нощните вълци на Путин" са пуснати в страната ни, за да не добавим нов черен нюанс в отношенията ни с Русия, които са с черни краски". Това обясни премиерът Бойко Борисов в рамките на парламентарния контрол на въпрос на народния представител от Реформаторския блок – Атанас Атанасов (ДСБ).

 

НЕВРЪСТНИ ДЕЦА ПРИНУДЕНИ ДА ПОСРЕЩАТ МОТОРИСТИТЕ НА ПУТИН В СОФИЯ

 

"Заради деликатната ситуация службите са преценили да пуснат рокерите при засилени мерки за охрана. Аз повече се притеснявах за тези вълци да не ги срещне г-н Местан с неговия точен мерник, така че в това отношение може не искам да забиваме в посоки там колко мотористи са минали и заминали с шенгенски визи", пошегува се Борисов, цитиран от Novini.bg. По думите му всички служби са се събрали във Вътрешна комисия и са преценили кой от двата варианта е бил по-добър дали да ги пуснат, или не.

 

""

 

ПОСЕЩЕНИЕТО НА "НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ" В СОФИЯ ВЛЕЗЕ В ГОСПОДАРИТЕ

 

"Действително можеше да стане и скандал, защото с шенгенски визи да не ги допуснем – единият вариант. Да им сложим забрана също го имаше като вариант", каза още Борисов и посочи, че от професионалното ръководство на МВР са преценили, че така ще бъде по-добре.

 

"Не самите вълци, а посрещачите около тях са по-големият проблем. Пуснахме 4-5 вълка от тези съображения. А да ми давате пример с Германия, която пусна Северен поток 1 и Северен поток 2, а ние – не. Цял ден съм принуден да балансирам двете позиции, което уморява", добави министър-председателят. "Аз съм виждал и на Бузлуджа да се веят знамена от по-старо време, но не ходим да ги арестуваме", каза още той.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции