<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225712" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Маги Халвадж...

Известен гръцки плаж остава затворен за поредно лято

08 Май 2024
0 4100

Известен гръцки плаж остава затворен за поредно лято. Плажът „Навагио” на гръцкия остров Закинтос, прочут с природната си красота и с останките от кораб на пясъка, няма да бъде посещаван и през този туристически сезон.

Известният плаж на остров Закинтос остава затворен

Плажът беше затворен през юни миналата година заради опасност от свличане на скални маси. Освен това през януари беше обявено, че останките от кораба „Панайотис“ на брега се разпадат и вече са се разцепили на две, което потенциално може да застраши туристите.

Решението достъпът на плажа да остане затворен както по суша, така и по море, е било взето с постановление на четирима гръцки министри, компетентни за управлението му.

Известен гръцки плаж остава затворен за поредно лято
снимка: Unsplash

В решението им се казва, че въпреки усилията на местните власти и появилите се уверения за предстоящо отваряне на плажа, остават забраните за движението на хора в района, за акостирането на плавателни съдове и за къпането във водите в целия залив.

Видео: Youtube/MirraMoto

Известен гръцки плаж остава затворен за поредно лято

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • eryery

    10 Май 2024

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Реакции