<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225758" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отиде си звез...

Луксозното имение на Матю Пери се продава на търг

08 Май 2024
0 363

Луксозното имение на Матю Пери, което той купи три месеца преди смъртта си, се продава на търг за 5 милиона долара, пише National Post.

Актьорът от “Приятели” прекара години в борба с алкохола и наркотиците. Той почина на 54-годишна възраст на 28 октомври 2023 година. Пери бе открит в безпомощно състояние в гореща вана в дома си в Лос Анджелис. Пери така и не успял да се наслади на луксозния имот.

Луксозното имение на Матю Пери се продава на търг

Жилището в Холивуд Хилс разполага с три спални и четири бани, съобщи Daily Mail. Твърди се, че Матю Пери е приключил продажбата за 4 995 000 долара на напълно обзаведената къща на 31 май миналата година. „Зашеметяващият дом се намира на хълмовете над емблематичния Сънсет Стрип и може да се похвали с класически вид, със стъклени стени, обграждащи изпълнен със слънце вътрешен двор в центъра на имота. Откъм улицата къщата предлага уединение с обграждащи я порти и голяма алея, водеща до гараж за два автомобила“, обяснява The Mail.

През 2020 г. актьорът продава къщата си на плажа в Малибу за 12,95 млн. долара. Купува имота в стил ранчо за 6 млн. долара, където умира.

Стана ясна причината за смъртта на Матю Пери

Имението, което в момента се продава, разполага още с плувен басейн, огнище и тераса с южно изложение. Всяка спалня е оборудвана със самостоятелна баня.

Луксозното имение на Матю Пери се продава на търг

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции