<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225874" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Варна вече не...

Кметът на Дупница окачи руското знаме на площада (видео)

09 Май 2024
0 324

Кметът на Дупница окачи руското знаме на площада. Първан Дангов постави знамето на пилона пред Общината, редом до българското и това на Европейския съюз, пише OFFNews.

Информацията пред БТА потвърди и самият Дангов като допълни, че е получил обаждане от Държавна агенция “Национална сигурност” знамето да бъде свалено.

Кметът на Дупница окачи руското знаме на площада (видео)

Руското знаме на два пъти днес е свалил Николай Табаков, общински съветник от ДБ. Вторият път го изхвърлил и в близка кофа за смет, защото след първото сваляне знамето отново било качено на пилона.

Не виждам нищо лошо в това руското знаме да бъде пред Общината в днешния ден“, каза пред БТА кметът Дангов. Той коментира още, че „ние не сме преустановили отношенията си с Руската федерация“.

Що се отнася до кофата – ще сезирам съответните органи“, заяви Дангов.

Действах под афект, площадът е озвучен с “Вставай, страна огромная”, а на пилона пред Общината се вее руското знаме, каза пред БТА Табаков.

На мястото днес следобед е имало и полиция. От МВР – Кюстендил уточниха, че има подаден сигнал, по който се работи, а за случая е уведомена прокуратурата.

Ето и част от отзивите в социалните мрежи:

А вие как бихте коментирали случилото се в Дупница?

Абсурдно и скандално поведение на представител на местната власт! Напомняме на кмета Дрангов, че Русия обяви страната ни за неприятелска държава.

Червените рози пред МОЧА – Манолова и Григорова (видео)

Кметът на Дупница окачи руското знаме на площада (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ади

    09 Май 2024

    Напомняме на всички че без Русия нямаше да има Европа а Германия. А след евреите и циганите бай шикългрубер се е целил в... СЛАВЯНИТЕ ;) (има България… няма България!) Деня на Европа нямаше да го има без деня на победата. Няма определено нищо лошо да издигне един флаг от признателност. Айде да напомним и защо сме им неприятелска държава в момента ? Или айде по-добре не…

Реакции