<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225903" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена беше нап...

Конят, разбил витрината на столичен магазин, все още не е при стопанина си (видео)

10 Май 2024
0 87

Конят, разбил витрината на столичен магазин, все още не е при стопанина си. Причината е, че така и не стана ясно кой е собственикът на животнотното.

Припомняме за опасния инцидент от преди два дни, в който кон счупи с глава стъклото на витринта на шоурум в столичния квартал “Дружба”. За щастие пострадали нямаше от агресивната проява на животното. Единствените щети бяха материални.

Кон счупи стъклото на витрината в столичен магазин (видео)

След случая беше установено, че конят е регистриран, но от Столичния инспекторат така и не установиха кой е стопанинът му, тъй като информацията от чипа липсва. Най-вероятно е данните не са били въведени, когато животното е било регистрирано.

Пламен Климов е човекът поел временни грижи за коня, докато собственикът му се отзове. Сега животното е в безопасна среда и е гледано с внимателни грижи.

Конят, разбил витрината на столичен магазин, все още не е при стопанина си (видео)

„Моето впечатление е, че конят е в доста добра кондиция, спокоен, социален. Явно е бил гледан добре, защото няма никакви признаци на агресия към хората. Прегледах го и това ми дава основание да твърдя, че той е правилно хранен, защото е с много добро състояние на копитата, а козината му е лъскава”. Това сподели пред NOVA добрият човек, отзовал се да помогне за временното пребиваване на животното.

Той увери, че ще се грижи за коня колкото е необходимо, но е притеснен, че в момента той липсва на някого.

По думите на Климов конят е служил за препитание на някое семейство, което в момента се страхува да се покаже заради щетите, причинени от животното.

Дали това е така и дали собственикът ще потърси своя другар, надяваме се да разберем скоро! Продължаваме да следим темата.

Чудесно е, че има човек, поел грижите за кончето. В противен случай то можеше да продълажва да се скита по столичните улици. Но все пак някой трябва да поеме отговорност за това, че е оставил животното си безстопанствено! Въпреки че няма пострадали, ситуацията можеше да се развие много по-сериозно.

Конят, разбил витрината на столичен магазин, все още не е при стопанина си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции